7Life

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-05-06 18:55:57

CrYpToN
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Opera 37.0.2178.32

Podanie na Moderatora.

Nick: CrYpToN

Staż na MTA: Dwa lata.

Staż na serwerze: Niestety krótki, ale posiadam doświadczenie z serwera między innymi N** Ga*e Worl*, który obecnie jest podczas rekonstrukcji.

Dlaczego Ty:(minimum 5 zdań )Witam. Mam na imię Oskar mam czternaście lat. Uczęszczam do pierwszej klasy gimnazjum, mieszkam w województwie śląskim (dokładany adres raczej nie potrzebny [dblpt]P ). Jestem na ogół osobą spokojną, potrafię wstrzymać emocje nerwy w sytuacjach tak zwanych ,,stresowych,,. Bardzo chętnie działam w grupie i staram się dogadywać z innymi jeśli druga osoba wykazuje na to jakiekolwiek chęci. Jestem miły oraz przyjacielski. Mam poczucie humoru, lecz potrafię zachować powagę w sytuacjach tego wymagających. Chętnie pomagam innym, nowym graczom. Interesuję się motoryzacją oraz służbami mundurowymi. Więc zważając na wymienione powyżej moje cechy myślę, że dałbym sobie radę na tak poważnym według mnie stanowisku. Zwracam się z prośbą o pozytywne rozpatrzenie Mojego podania. Dziękuje oraz Pozdrawiam

Pomysły na serwer: Niestety nie mam żadnych powalających pomysłów, ale takim mogą być np. Derby, Zloty Pojazdów, Zrób to Pierwszy oraz Bitwy Powietrzne.

Ile możesz poświęcić swojego czasu do gry na serwerze?: Od dwóch do trzech godzin.

Ostatnio edytowany przez CrYpToN (2016-05-06 19:01:22)

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum